Unde a ajuns să joace un fost tricolor

0
327
tricolor fotbal

Metalul Reşiţa se pregăteşte la Snagov pentru un retur de campionat în care obiectivul grupării antrenate de Mihai Stoica este menţinerea echipei în eşalonul secund şi pentru viitoarea stagiune. „Dacă aveam la începutul campionatului lotul actual ne-am fi bătut la primele cinci locuri”, spune Cătălin Rufă după ce o serie de jucători cunoscuţi au semnat pentru Metalul. Mihai Dina, Cristian Munteanu, Florin Pârvu, Octavian Vasile sau Alexandru Dan sau Valentin Lupu au ajuns la Metalul în această iarnă pentru a completa lotul grupării.

DE ACTUALITATE:  Un fost fundaş central al FCSB-ului revine în ţară! Cine dă “lovitura” cu fotbalistul ignorat în Polonia

Mai mult, fundașul dreapta Ovidiu Dănănae (31 de ani) a revenit la echipă după ce a încercat, o vreme, să obțină un contract în străinătate. În cea de a doua jumătate a lunii, Rufă aşteaptă şi banii de la CS U Craiova în cadrul procentului pe care l-a deţinut în cazul transferului lui Bogdan Vătăjelu.

„Nu am nicio emoţii în privinţa banilor pe Vătăjelu. Am vorbit cu domnul Rotaru şi lucrurile sunt clare. În campionatul viitor nu mai putem vorbi la Metalul decât despre atacarea unui obiectiv îndrăzneţ”, a spus Cătălin Rufă la Sport Total FM.

DE ACTUALITATE:  Dezvaluiri din culise: conditia care l-a impiedicat pe Hagi sa revina la nationala. ”Sa intre cine vrei tu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here