Top 6 lucruri pe care le poti repara si refolosi!

0
665
service it bucuresti

In perioada regimului comunist toata lumea incerca, pe cat posibil, sa prelungeasca viata obiectelor personale. Oamenii erau obligati sa faca economii, produsele nu se gaseau cu usurinta, iar viata grea ii determina pe cetateni sa incerce sa repare si mai apoi sa cumpere

service it bucuresti

daca reparatia dadea gres. Pe vremea aceea existau tot felul de persoane care se pricepeau sa faca astfel de operatiuni: specialistii calificati, membri ai familiei sau vecini isteti, chiar si proprietarul obiectului stricat incerca sa faca reparatii.

Astazi insa, cele mai multe dintre obiectele deteriorate si stricate se inlocuiesc cu altele noi pentru ca cei mai multi nu au rabdare sa astepte sa fie reparate sau considera ca pretul pe care l-ar da pe reparatie este destul de mare si nu se merita. E o greseala pentru ca exista firme serioase, care te pot ajuta rapid si nici nu vei cheltui foarte mult. De exemplu, daca ai probleme cu laptopul, da o raita pe site-ul https://salut-it.ro/ unde vei gasi preturi corecte si accesibile tuturor.

DE ACTUALITATE:  Politistii si pompierii iau la puricat spatiile comerciale de la statiile de metrou

Iata ce obiecte personale ar putea primi o noua viata:

  • Hainele din dulap pot capata un look nou cu ajutorul imaginatiei si al unei croitorese foarte bune sau poate cu ajutorul mainilor tale indemanatice. Din tricourile uzate poti crea un covoras de baie multicolor, minunat. Din esarfele pe care nu le porti niciodata poti realiza o bluza spectaculoasa.
  • service laptop bucurestiLaptopul, pe care ai varsat apa si care nu mai da semne de viata, ar trebui sa fie dus la un service IT in Bucuresti pentru ca specialistii de aici pot spune exact daca ai sanse sau nu sa-l repari. De ce sa arunci bani pe unul nou daca ai putea sa-l repari pe acesta? Il lasi in service pentru diagnosticare, apoi vei fi sunat in legatura cu defectul si cu pretul pe care ar trebui sa-l platesti. Nu uita insa ca poate fi reparat in aceeasi zi, dupa diagnosticare.
  • Oamenii s-au invatat, din pacate, sa arunce tot felul de lucruri, desi ar putea sa le refoloseasca in alt scop. De exemplu, o racheta de tenis care nu mai e utilizata de copii pentru ca au crescut ar putea deveni un suport ideal pentru cercei, lampadarul poate fi inveselit cu cativa fluturasi de hartie sau cu nasturii pe care i-ai depozitat in cutii de-a lungul anilor.
  • Scaunele vechi pot fi retapitate, asa ca nu arunca ceea ce ai gasit prin casa bunicii, ci incearca sa obtii cateva rezultate spectaculoase reconditionand. Acum exista o multime de tutoriale pe internet care te pot ajuta usor sa creezi singur adevarate opere de arta. Ai putea sa-ti faci propriul proiect si sa inveti aceasta meserie singur, poate chiar vei fi atat de bun incat sa ajungi sa ai un job in domeniu, sau trimite-le la un atelier de reparatii care va face aceasta munca pentru tine.
  • Portelanurile sparte devin o catastrofa pentru orice persoana iubitoare de frumos si le arunca cu parere de rau. Din fericire, exista o traditie japoneza care pune in valoare lipitura readucand obiectele la forma initiala. Ai putea sa incerci sa faci acelasi lucru acasa sau la un atelier specializat si sa beneficiezi in continuare de frumusetea portelanurilor, probabil mostenire de familie.
  • Exista un mit conform caruia daca ti se strica televizorul, vei plati extrem de mult cu repararea lui la service, asa ca nu ar trebui sa te gandesti la asa ceva, ci din start sa cumperi altul. E o greseala sa faci asta pentru ca televizoarele din noua generatie nu pot avea probleme foarte grave, care sa necesite cine stie ce reparatii costisitoare, deci ar trebui sa consulti un depanator si sa iti repari televizorul in 1-2 zile, fara sa platesti mult.
DE ACTUALITATE:  Creditfix lanseaza “Creditul cu recompense”: Cum poti beneficia de premiile puse in joc

In concluzie, nu doar criza economica trebuie sa te determine sa repari obiectele vechi de prin casa, ci sa fii constient ca le poti oferi o noua viata si te poti scuti de eventuale cheltuieli fara rost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here