Tips&tricks pentru o casa profund curata si igienizata!

0
491

Inca din cele mai vechi timpuri, epidemiile au bantuit omenirea, facand ca acestea sa fie considerate semne ale lui Dumnezeu. Astazi insa, firmele de curatenie, precum este  www.TOPMOP.ro – firma de curatenie din Bucuresti, detaliaza cauzele reale pentru care, de cele mai multe ori, chiar noi suntem vinovati.

Desi ne ocupam de curatenia la domiciliu, frecventa cu care o facem si mai ales, produsele pe care le folosim nu sunt ajutatoare pentru mentinerea unui stil de viata sanatos.

Curatenia la domiciliu sau sanatatea casei noastre

Jucand un rol extrem de important pentru mentinerea unui stil de viata sanatos, curatenia, indiferent ca vobim despre curatenia la domiciliu sau curatania din mediile exterioare, reprezinta etica unei vieti “mens sana in corpore sano”.

DE ACTUALITATE:  AUDIERI BOMBA in dosarul incendiului de la Bamboo: Nume cunoscute, martori-CHEIE in acest caz

Imaginandu-ne urmatorul scenariu: totul in jur este un dezastru, mult praf, egrasie, calcar si rugina. Ce facem? De unde incepam cand timpul nu ne permite si, mai mult decat atat, avem nevoie de o mana de ajutor? Ei bine, ideal este cer ajutor specializat, iar ca optiune poti sa soliciti o curatenie la domiciliu pe TOPmop.ro, firma care dispune de cele mai bune echipamente si produse profesionale destinate curateniei fara cusur!

Te-ai gandit vreodata la aceasta optiune?

Ai grija de casa ta!

Curatenia in casa trebuie si ea mentinuta! Astfel, daca nu doresti sa apelezi periodic la o firma pentru curatenie, atunci dupa ce a fost realizata prima sedinta, ulterior trebuie sa ai grija de casa ta!

DE ACTUALITATE:  Amenajari interioare – importanta design-ului in viata ta

Astfel, dezinfecteaza periodic baia, curata frecvent bucataria si sterge rapid praful din casa ta cu produsele de curatenie potrivite!

Mobilizeaza-te si treci la treaba! Daca pana acum iti lua ore-n sir sa faci curatenie, acum vei afla secretele lustruirii unei case intregi in doar cateva ore

Secretele unei case mereu curate

Ce nu stim despre curatenie este cum sa facem ca timpul alocat acesteia sa fie mai redus, pentru a ne bucura de mai mult timp liber. Secretul consta fie in solicitarea seviciilor destinate pentru curatenia civila, fie in realizarea curateniei chiar de catre tine, folosind insa, echipamente si produse alese cu grija. Iata catre ce produse trebuie sa iti indrepti atentia, daca vrei ca totul in jurul tau sa fie curat:

  • Buretii si lavetele: absorb si retin o cantitate mare de lichid
  • Periile pentru orice model de suprafata in parte, confectionate din materiale care sa nu compromita luciul
  • Articole de protectie: in aceasta categorie intra manusile, sacii menajeri, etc.
  • Artciole de menaj: cozi metalice pentru matura sau mop, farase, rezerve pentru mop.
DE ACTUALITATE:  Cum iti pregatesti livada pentru anul 2019 ? Afla 9 sfaturi UTILE!

Scutesti mult timp, munca si bani. Ce-ti trebuie mai mult de-atat? Spor la treaba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here