Taxa auto – un ALT ABUZ asupra celor care au platit-o!

0
549
taxa auto

Achitarea taxei auto, timbru de mediu, a fost anulată. Numai că, odată cu eliminarea birului, guvernanții au decis să scoată și prevederea care dădea posibilitatea proprietarilor de mașini să ceară ca taxa auto sa le fie restituita.

Ordonanța de Urgență prin care șoferii își puteau cere Taxa Auto înapoi în cinci ani a fost anulată. Noua prevedere a intrat în vigoare pe 1 februarie, potrivit profit.ro.

Noul act normativ ”Având în vedere abrogarea OUG nr. 9/2013, contribuabililor nu li se vor mai restitui, pe cale administrativă, sumele în speță. Restituirea pe cale administrativă a acestor sume poate fi realizată doar în baza unui nou act normativ ce ar trebui emis în perioada următoare”, este precizarea Ministerului Mediului.

DE ACTUALITATE:  Leul, in CADERE LIBERA: Moneda nationala s-a depreciat, in raport cu principalele valute

 

Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a „postacilor” de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:

  • 1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
  • 2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat.
  • Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.
DE ACTUALITATE:  Amenzi usturatoare pentru comerciantii care vand in pierdere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here