Situatie STANJENITOARE pentru seful diplomatiei americane. S-a cazat neconventional… la SANATORIU

0
374
Situaţie STÂNJENITOARE pentru şeful diplomaţiei americane S-a cazat neconvenţional la SANATORIU

Secretarul de Stat american, Rex Tillerson, a invatat o lectie in ceea ce priveste rezervarea unei camere de hotel, mai ales in timpul unui summit ministerial G20. Noul sef al diplomatiei de peste ocean a fost obligat sa se cazeze intr-un sanatoriu, dupa ce a asteptat in zadar sa gaseasca o camera libera, conforma cu standardele de securitate necesare.

In timp ce reprezentantii tarilor G20 sunt gazduiti in orasul german Bonn, acolo unde se desfasoara summitul, Tillerson a fost nevoit sa se cazeze intr-o localitate mica din vecinatate, relateaza Bloomberg.

DE ACTUALITATE:  'Lui Dragnea i s-a TĂIAT DIN NAS': Cum a fost DIMINUATĂ puterea șefului PSD

In loc sa stea intr-un hotel de cinci stele, el a primit o camera intr-un sanatoriu de batrani, cunoscut pentru serviciile sale de relaxare si tratamente de recuperare.

Potrivit sursei citate, Tillerson a fost fortat sa foloseasca aceasta varianta neconventionala deoarece toate camerele hotelurilor din Bonn au fost rezervate cu mult timp inainte.

Situatia este usor stanjenitoare, dar nu este deloc rea. Sanatoriul este o adevarata oaza de liniste, cu saune, piscine si bai termale destinate in special persoanelor de varsta a treia.

DE ACTUALITATE:  Donald Trump, convorbire telefonica cu omologul chinez. Ce garantii i-a dat acestuia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here