SCANDAL la Eurovision! Florin Chilian acuza TVR si invoca DNA

0
471

Florin Chilian a reactionat violent pe pagina de Facebook dupa ce a fost eliminat din Selectia Nationala Eurovision de votul juriului si se intreaba: ,,Oare Curtea de Conturi a Romaniei, DNA, Parchetul General nu se sesizeaza odata si odata in legatura cu ilegalitatile facute de TVR pe bani publici de ani de zile, tot aranjand aceste „concursuri de creatie”?!”.

,,Imi cer iertare. Este mai rau decat credeam ca poate fi. The Yodeling undeva prin 2012 – 2013, daca nu chiar mai devreme. Iar asta e din 2014 de la ,,Vocea Romaniei”. Nu era si despre originalitate #Eurovisionul asta 2017?! Partea cu iodeleit-ul este quasi identica sau e voie 4% peste tot?!

DE ACTUALITATE:  Sfaturi pentru femei: Cum te pregatesti pentru vacanta la mare

In arta nu exista obiectiv, asadar aceasta este parerea mea subiectiva, evident.

Cum ziceam: #TVR #Eurovision Un aranjament jenant. Se cunostea castigatorul finalei nationale a #Eurovision2017. Un compozitor roman cu o piesa romaneasca despre Romania. O piesa romaneasca despre cum se strang si comunica ciobanii cu vacute mov pe dealurile Elvetiei. Cred, nu stiu sigur. N-am priceput ce zic reprezentantii Romaniei pentru ca nu cunosc limba romana in care a fost cantata. Cam atat despre identitatea nationala a reprezentarii Romaniei la Eurovision 2017.

DE ACTUALITATE:  Cum iti pregatesti livada pentru anul 2019 ? Afla 9 sfaturi UTILE!

florin chilian

Ca sa nu fiu rautacios pana la capat, pot spune ca, pe alocuri, yodele-itul fetei din semifinala seamana prea tare cu o gargara ultrafonica venita brusc dupa o partida de sex reusita numai pe jumatate. Gargara facuta in fuga, pe furis, fix inainte de a fugi acasa, din dorinta nestavilita de a uita gustul naspa rau din gura.

Oare Curtea de Conturi a Romaniei, DNA, Parchetul General nu se sesizeaza odata si odata in legatura cu ilegalitatile facute de TVR pe bani publici de ani de zile, tot aranjand aceste „concursuri de creatie”?! Deturnarea banilor telespectatorilor care dau mesaje platite este furt din proprietetea privata!

DE ACTUALITATE:  Dieta si personalitatea

O rusine nationala. Juriul are onoarea de a ne fi trimis in genunchi – o fi puterea obisnuintei?! Nu zic, da’ntreb si eu asa… – la un concurs international, numai pentru a pleca de acolo in patru labe dupa ce vom fi fost vizitati in gura si nu numai – pe meritul nostru conferit de cele doua pozitii amintite – de toate celelalte delegatii participante din pozitia normala, in picioare, la Kiev”, scrie Florin Chilian pe pagina lui de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here