PROGNOZA METEO pentru URMATOARELE ZILE. Vremea va fi in general frumoasa, temperaturi de pana la 12 grade

0
824
vremea in bucuresti

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunta ca vremea se incalzeste in zilele urmatoare. Mercurul din termometre incepe sa creasca si se va ajunge la tempeaturi de pana la 12 grade. Si in Bucuresti vremea va continua sa se incalzeasca usor.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Temperaturile diurne vor continua sa creasca usor, in special in regiunile intracarpatice, precum si la deal si munte, unde se vor inregistra valori usor peste mediile multianuale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in Moldova si 11 grade in vestul si nordul Olteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre -14 si 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul tarii, unde vor mai fi innorari si pe arii restranse, trecator, vor mai fi precipitatii slabe, predominant ninsori, care vor favoriza depunerile de polei. Izolat, in zonele joase de relief, va fi ceata. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales ziua, in est, sud-est si la munte.

PROGNOZA METEO BUCURESTI Vremea va fi in general frumoasa. Cerul, mai mult senin in cursul zilei, va avea unele innorari noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -8…-7 grade.

DE ACTUALITATE:  Urmeaza cateva zile de ger in Romania. Judetul in care s-au inregistrat -26,4 grade Celsius vineri dimineata

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi in general frumoasa, iar in regiunile intracarpatice va fi si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 grad in nordul Moldova si 11 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -12 si 0 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare la inceputul zilei in sud-est, unde, izolat, vor mai fi posibile precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat. In zonele joase de relief, indeosebi din sud si est, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura, cu precadere in cursul noptii.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va fi in general frumoasa, dar rece, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari si conditii de fulguilei in primele ore ale zilei. Mai ales noaptea, va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 0…2 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -9 grade.

DE ACTUALITATE:  PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. Cum va fi vremea VREMEA VINERI, SAMBATA, DUMINICA si LUNI

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, indeosebi in vestul, nord-vestul si centrul tarii, precum si in zonele de deal si de munte. Aceasta inseamna maxime cam intre 2 grade in nordul Moldoviei si 12 grade in vest si in sud-vest, mai ales in zonele de deal, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 si 2 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea in nord-vest, unde, pe arii restranse, vor fi precipitatii slabe mixte. In zonele joase, cu precadere din sud si din est, local va fi ceata, mai ales dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCURESTI Vremea se va incalzi usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla cel mult moderat. Dimineata si noaptea va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura. Temperatura maxima va fi de 4…5 grade, iar cea minima de -5…-4 grade.

DE ACTUALITATE:  PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. Cum va fi vermea VREMEA VINERI, SAMBATA, DUMINICA si LUNI

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi calda in majoritatea regiunilor, cu maxime in crestere mai ales in regiunile extracarpatice si cuprinse in general intre 4 si 12 grade si minime intre -8 si 2 grade. Cerul va fi temporar noros, iar in sud, est, centru, precum si la munte, izolat vor fi conditii pentru precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si pe litoral. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5…6 grade, iar cea minima de -4…-3 grade. Vor fi conditii de ceata, mai ales dimineata si noaptea. De duminica pana marti vremea va continua sa se incalzeasca. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare in vestul, centrul si nordul tarii, precum si la munte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here