PROGNOZA METEO pentru URMATOARELE ZILE. Vreme deosebit de calda, temperaturi de vara la inceput de mai

0
1305
PROGNOZA METEO pentru URMATOARELE ZILE. Vreme deosebit de calda, temperaturi de vara la inceput de mai

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunta ca vremea va fi calda, chiar deosebit de cada pentru inceputul lunii mai, local in sudul si estul tarii. Mercurul din termometre va ajunge pana la 29 grade Celsius. In unele zone din tara vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

PROGNOZA METEO IN TARA MARTI. Vremea va deveni calda in toata tara. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in timpul zilei in vestul si centrul tarii, precum si la munte, unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata, descarcari electrice si posibil intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 de grade pe litoral si 27 de grade in Transilvania si in sudul Munteniei, iar cele minime in general intre 6 si 14 grade. In primele ore ale diminetii si noaptea, izolat va fi ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va fi frumoasa si va deveni calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 10…12 grade.

DE ACTUALITATE:  Ger in toata tara, de joi pana marti! Temperaturi minime de pana la -22 de grade!

PROGNOZA METEO IN TARA MIERCURI. Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda pentru inceputul lunii mai, local in sudul si estul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si noaptea in zonele montane, dar si in vestul, centrul si nordul tarii, unde se vor semnala averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 de grade pe litoral si 29 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 5 si 15 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea se va mentine frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO IN TARA JOI. Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an in sudul, estul si centrul tarii, in timp ce in restul zonelor, valorile termice diurne, desi in scadere usoara fata de ziua anterioara, se vor situa, in general, in jurul mediilor multianuale.

DE ACTUALITATE:  Viscol, ninsori abundente si racire brusca in toata tara

In regiunile sud-vestice, vestice si centrale precum si in zona montana, vremea va deveni in general instabila, temporar innorarile vor fi accentuate si in special dupa-amiaza si in cursul noptii vor fi averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, iar pe spatii mici se vor putea cumula cantitati de apa insemante si vor fi posibile caderi de grindina.

In restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin in a doua parte a intervalului si doar pe arii restranse vor fi conditii pentru ploi slabe, trecatoare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 grade pe litoral si 29 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 5 si 15 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI Vremea se va mentine frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 27 de grade, iar cea minima va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO IN TARA VINERI In jumatatea vestica a teritoriului precum si in zona montana gradul de instabilitate atmosferica va fi ridicat, vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, iar pe spatii mici vor fi posibile caderi de grindina si se vor cumula cantitati de apa mai insemnate.

DE ACTUALITATE:  Atentionare de ultima ora de la meteorologi: Revin NINSORILE

In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomenele specifice instabilitatii atmosferice isi vor face aparitia doar pe arii restranse si la intensitati mult mai mici indeosebi spre seara si pe parcursul noptii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 13 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va fi in continuare caracterizata de valori de temperatura mai ridicate decat cele climatologic specifice periodei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in orele serii si pe parcursul noptii cand se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 25…26 de grade, iar cea minima de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI. Vremea va fi in general instabila in majoritatea regiunilor si va intra treptat intr-un proces de racire, urmand astfel a se inregistra valori termice in general apropiate de cele climatologic specifice perioadei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here