Prognoza meteo. Cum va fi vremea joi si vineri in Bucuresti si in tara

0
1410
Prognoza meteo. Cum va fi vremea joi si vineri in Bucuresti si in tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo, iar potrivit acesteia, joi si vineri vremea in Bucuresti si in tara va deveni instabila si se va raci usor.

Cum va fi vremea joi in Bucuresti si in tara

IN TARA

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros. Va ploua, in prima parte a intervalului, in regiunile vestice, nord-vestice si izolat in cele sudice si centrale, iar noaptea pe arii relativ extinse in nord-vest, centru, sud-est si pe arii restranse in rest. Ploile vor fi si sub forma de aversa. La munte, mai ales la altitudini mari, se vor semnala si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua, in Muntenia si Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 7 grade. Dimineata si noaptea, izolat, se va semnala ceata.

DE ACTUALITATE:  PROGNOZA METEO pentru URMATOARELE ZILE. Vremea va fi in general frumoasa, temperaturi de pana la 12 grade

LA BUCURESTI

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, desi temperatura aerului va marca o scadere fata de ziua precedenta. Cerul va avea innorari, mai accentuate seara si noaptea, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 5…6 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Cum va fi vremea vineri in Bucuresti

LA BUCURESTI

Vremea va fi inchisa si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, va fi de 9…10 grade, iar cea minima de 4…6 grade.

DE ACTUALITATE:  Viscol, ninsori abundente si racire brusca in toata tara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here