PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va deveni deosebit de calda, 18 grade in termometre

0
968
PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va deveni deosebit de calda, 18 grade in termometre

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Meteorologii anunta ca vremea se va mentine calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 8 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI

PROGNOZA METEO BUCURESTI MARTI. Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va avea innorari si va ploua slab, dupa-amiaza si in timpul noptii. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 5…7 grade. Indeosebi spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI MIERCURI. Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va avea innorari, mai accentuate ziua, cand vor fi posibile ploi, iar vantul va avea intensificari temporare. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI. Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va avea innorari, mai accentuate in cursul serii si al noptii, cand va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar minima va fi de 6…7 grade.

DE ACTUALITATE:  PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. Cum va fi vremea VINERI, SAMBATA, DUMINICA si LUNI

Vremea de 8 matie in Bucuresti

IN TARA

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2 si 9 grade. Cerul va fi temporar noros si indeosebi dupa-amiaza si noaptea vor fi ploi, mai ales averse, in sud-vestul tarii, local in vest si sud si izolat in rest. Cantitatile de apa pot depasi pe spatii mici 15…20 l/mp in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar local si temporar si in regiunile sud-vestice si sudice. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata in zonele joase.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi in continuare calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta data, indeosebi in nord-vestul si centrul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, intre 8 si 18 grade, cu cele mai ridicate valori in Transilvania, iar cele minime se vor situa, in general, intre 0 si 6 grade. Cerul va fi temporar noros. Va ploua slab, ziua, in Banat, Oltenia si pe arii restranse in Crisana, Muntenia si Transilvania, iar noaptea, doar izolat in jumatatea de vest a teritoriului. La munte, la altitudini mari, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, precum si in regiunile sudice si sud-estice. Dimineata si noaptea, in zonele joase, indeosebi din est, local va fi ceata, trecator asociata cu burnita.

DE ACTUALITATE:  PROGNOZA METEO pentru URMATOARELE ZILE. Vremea va fi in general frumoasa, temperaturi de pana la 12 grade

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va mentine calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va prezenta innorari si va ploua, in cursul zilei, local in vest si nord-vest si izolat in rest, iar seara si noaptea, pe arii relativ extinse, indeosebi in regiunile sudice si sud-estice. La munte, la altitudini de peste 1400 de metri, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Muntenia si Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 15 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 8 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse se va semnala ceata.

DE ACTUALITATE:  Ger in toata tara, de joi pana marti! Temperaturi minime de pana la -22 de grade!

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice se vor situa in continuare peste mediile multianuale. Cerul va fi temporar noros si mai ales in prima parte a intervalului, va mai ploua, local in sudul si sud-estul tarii si izolat in rest. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu unele intensificari in Baragan, Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade. In zonele joase dimineata si noaptea, izolat vor fi conditii de ceata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here