PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. Cum va fi vremea VREMEA VINERI, SAMBATA, DUMINICA si LUNI

0
2113
vremea bucuresti weekend - prognoza meteo week end in tara romania

PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. Cum va fi vremea VREMEA VINERI, SAMBATA, DUMINICA si LUNI. Meteorologii anunta ca si in zilele urmatoare vremea va fi calda, chiar deosebit de calda. In weekend, cerul va avea innorari temporar accentuate in Banat, Crisana, Maramures si nordul Moldovei, precum si la munte, unde pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.


VREMEA IN CAPITALA

PROGNOZA METEO BUCURESTI – MIERCURI – JOI (6 iunie, ORA 21 – 07 iunie, ORA 09)

Cerul va avea innorari si temporar vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura minima va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI – JOI – VINERI (7 iunie, ORA 09 – 08 iunie, ORA 09)

Vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in cursul zilei, vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 28…30 de grade, iar cea minima de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI – VINERI – SAMBATA (8 iunie, ORA 09 – 9 iunie, ORA 09)

Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 30…31 de grade, iar cea minima de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI – SAMBATA – DUMINICA (9 iunie, ORA 09 – 10 iunie, ORA 09)

Vremea se va mentine deosebit de calda si va deveni instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand probabilitatea pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului va fi in crestere. Temperatura maxima va fi de 31…32 de grade, iar cea minima de 14…16 grade.

DE ACTUALITATE:  Prognoza meteo. Cum va fi vremea joi si vineri in Bucuresti si in tara

PROGNOZA METEO BUCURESTI DUMINICA – LUNI (10 iunie, 09 – 11 iunie, ORA 09)

Vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 31…32 de grade, iar cea minima de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va fi calda, iar probabilitatea pentru averse si descarcari electrice va fi ridicata.


VREMEA IN TARA

PROGNOZA METEO 6 iunie, ORA 21 – 07 iunie, ORA 09. Cerul va avea innorari temporare si se vor semnala averse si descarcari electrice, local in zona de munte si in regiunile sudice si centrale si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade.

PROGNOZA METEO 7 iunie, ORA 09 – 08 iunie, ORA 09. Vremea se va mentine calda si in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat conditii de grindina in regiunile intracarpatice si in zonele de deal si de munte, local in sud si izolat in rest.

Ploile vor avea si caracter torential, iar in intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 de grade pe litoral si 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest.

DE ACTUALITATE:  Se SCHIMBA vremea in Romania: Care e prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

PROGNOZA METEO 8 iunie, ORA 09 – 9 iunie, ORA 09. Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda in vestul si centrul si sudul extrem al tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in regiunile nord-vestice si centrale, precum si in zonele de deal si de munte, unde vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, posibil cu aspect de vijelie.

In restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala local, dupa-amiaza si noaptea. Pe arii restranse vor fi cantitati de apa mai insemnate si caderi de grindina. Temperaturile maxime se vor situa intre 22…24 de grade pe litoral si 32…33 de grade in zonele de campie si podis din vestul, sudul si centrul tarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 si 21 de grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO 9 iunie, ORA 09 – 10 iunie, ORA 09. Vremea va fi deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii, dar si in general instabila, mai ales iar in regiunile sud-vestice si in zonele de deal si de munte. Cerul va avea innorari accentuate in Oltenia, Banat si zona de munte, unde pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua, trecator, aspect de vijelie.

In Crisana, Muntenia, Transilvania si Moldova, innorarile vor fi temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii.

DE ACTUALITATE:  Viscol, ninsori abundente si racire brusca in toata tara

Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate in sud-vestul teritoriului si doar izolat in celelalte regiuni. Pe arii restranse va cadea grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 de grade pe litoral si 33 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 si 18 grade.

PROGNOZA METEO 10 iunie, 09 – 11 iunie, ORA 09. Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda in zonele de campie si podis din vestul, sudul si estul tarii, iar in regiunile intracarpatice si in zonele montane si submontane va fi si in general instabila.

Cerul va avea innorari temporar accentuate in Banat, Crisana, Maramures si nordul Moldovei, precum si la munte, unde pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Ploile vor avea si caracter torential, iar pe arii restranse se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate si va cadea grindina.

In restul teritoriului, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales dupa-amiaza. Temperaturile maxime se vor situa intre 23…25 de grade pe litoral si in estul Transilvaniei si 31…32 de grade in sudul, sud-estul si vestul extrem al teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade.

TENDINTA EVOLUTIEI VREMII 11 iunie, ORA 09 – 14 iunie, ORA 09. Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda in jumatatea de sud a tarii, dar si in general instabila, cu averse si descarcari electrice, local si temporar, in majoritatea regiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here