PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. Cum va fi vermea VREMEA VINERI, SAMBATA, DUMINICA si LUNI

0
4275
PROGNOZA METEO în Bucureşti şi în ţară Cum va fi vermea VREMEA VINERI SÂMBĂTa DUMINICĂ şi LUNI

PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. Cum va fi vermea VREMEA VINERI, SAMBATA, DUMINICA si LUNI. Meteorologii anunta ca dupa valul de caldura din aceste zile, vremea se va raci accentuat, apoi iar se va incalzi.

VREMEA IN CAPITALA

PROGNOZA METEO in Bucuresti VINERI. Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin in cea mai mare parte a intervalului, dar se va innora spre sfarsitul noptii, cand va ploua. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari mai ales in prima parte a zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO in Bucuresti SAMBATA. Vremea se va raci accentuat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea MINIMA VA FI DE -2…0 grade. Cerul va fi mai mult noros in cursul zilei si la inceputul noptii cand vor fi precipitatii moderate cantitativ, mai ales averse, predominant sub forma de ploaie. In a doua parte a noptii, cerul va deveni variabil. Vantul va sufla moderat si cu intensificari trecatoare in primele ore ale intervalului, apoi va slabi treptat.

PROGNOZA METEO in Bucuresti DUMINICA. Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. Temperatura maxima va fi de 7…8 grade, iar cea minima de -2…0 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Vor fi conditii de ceata, mai ales dimineata.

DE ACTUALITATE:  PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. Cum va fi vremea VREMEA VINERI, SAMBATA, DUMINICA si LUNI

PROGNOZA METEO in Bucuresti LUNI. Vremea se va incalzi. Temperatura maxima va fi de 11..12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Vor fi conditii de ceata.

VREMEA IN TARA

PROGNOZA METEO VINERI 24 FEBRUARIE. Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 grade in depresiuni si 20 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 7 grade. In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde local va ploua, in general slab cantitativ. Noaptea innorarile vor cuprinde si restul teritoriului si vor fi precipitatii pe arii relativ extinse sub forma de ploaie, iar in zona montana, Maramures, Transilvania si dealurile Moldovei, treptat, vor predomina ninsorile. Pe arii restranse, la deal si la munte, cantitatile de apa vor depasi 15…20 l/mp. Indeosebi ziua, vantul va avea intensificari temporare in majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte, cu viteze de peste 80…90 km/h pe crestele inalte.

DE ACTUALITATE:  PROGNOZA METEO BUCURESTI: Ninsori abundente in Capitala in urmatoarele ore. Strat de zapada de 15-30 cm

PROGNOZA METEO SAMBATA 25 FEBRUARIE. Vremea se va raci accentuat in toata tara, devenind normala termic pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1-2 grade in depresiuni si 8-9 grade in sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre minus 10 si zero grade. Cerul va avea innorari si vor cadea precipitatii, mai ales averse, in cursul zilei indeosebi in sudul, estul si centrul tarii, iar noaptea pe arii restranse in sud si cu totul izolat in rest. In regiunile sud-estice, dar cu precadere in Muntenia, cantitatile de apa vor depasi local 15…20 l/mp. Vor fi mai ales ploi, dar la munte vor predomina ninsorile, iar in sudul si estul Transilvaniei, in zonele deluroase din sud si est si izolat in restul zonei extracarpatice precipitatiile vor fi mixte. Vantul va avea intensificari temporare la munte, iar in prima parte a intervalului si in regiunile sudice, estice si centrale.

PROGNOZA METEO DUMINICA 26 FEBRUARIE. Valorile termice vor fi, in general, comparabile cu cele din intervalul precedent, apropiate de normele perioadei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 10 grade, iar minimele vor fi cuprinse, in general, intre -8 si 2 grade. Cerul va fi temporar noros si, spre seara si noaptea, izolat in regiunile nordice vor fi conditii pentru precipitatii slabe mixte, iar in nordul Carpatilor Orientali vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. In zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.

DE ACTUALITATE:  Viscol, ninsori abundente si racire brusca in toata tara

PROGNOZA METEO LUNI 27 FEBRUARIE. Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi. Temperaturile maxime se vor situa intre 6 grade in depresiuni si 14 grade in Banat, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8 si 6 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in sud-est, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. In zonele joase de relief, mai ales noaptea, local va fi ceata.

TENDINTA MARTI 28 FEBRUARIE, MIERCURI 1 MARTIE, JOI 2 MARTIE. Vremea va fi calda. Local si temporar va ploua in majoritatea regiunilor. BUCURESTI Vremea va fi calda, iar probabilitatea de ploaie va fi mai mare in a doua parte a intervalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here