PROGNOZA METEO BUCURESTI: Ninsori abundente in Capitala in urmatoarele ore. Strat de zapada de 15-30 cm

0
943
vremea in bucuresti

Ninsoarea va deveni abundenta in Capitala pe parcursul zilei de luni, vantul se va intensifica pana la viteze de 60…65 km/h si va fi viscol temporar puternic, potrivit prognozei speciale pentru municipiul Bucuresti emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

VREMEA BUCURESTI. Valul de frig se va intensifica, va fi ger in cea mai mare parte a intervalului, iar rafalele de
vant vor amplifica senzatia de rece. Ninsoarea va deveni abundenta mai ales spre seara si in cursul noptii, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 60…65 km/h si va fi viscol temporar puternic. Astfel, marti dimineata, grosimea stratului de zapada nu va fi uniforma si se va situa in general intre 15 si 30 cm. Temperatura maxima va fi de -8 grade, iar cea
minima de -11…-10 grade.

DE ACTUALITATE:  VREMEA se incalzeste in Bucuresti! Ce maxime vor fi atinse?

In intervalul 27 februarie, ora 8:00 – 28 februarie, ora 08:00, valul de frig va persista si va fi ger indeosebi dimineata si noaptea. Temperatura maxima va fi -7…-6 grade, iar cea minima de -13…-12 grade, posibil mai scazuta in zona
preoraseneasca pana in jurul a -15 grade. Va mai ninge temporar in cursul zilei si din nou, posibil spre sfarsitul noptii. Stratul de zapada va mai creste cu 3…5 cm. Vantul va diminua din intensitate, astfel rafalele vor mai atinge la inceputul intervalului 45…50 km/h.

DE ACTUALITATE:  PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. Cum va fi vremea VREMEA VINERI, SAMBATA, DUMINICA si LUNI

In intervalul 28 februarie – 1 martie, ora 08.00, valul de frig va persista si va fi ger in cea mai mare parte a intervalului, in intensificare noaptea, cand temperatura va cobori pana la -15…-14 grade, mai scazuta pana in jur de -18 grade la periferie. Maxima termica nu va depasi -8 grade. In cursul zilei nebulozitatea va fi persistenta, temporar va ninge si este posibil sa se depuna un strat nou de zapada in general de 5…8 cm, apoi apoi cerul va deveni partial noros. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la inceputul intervalului, cand viteza la rafala va atinge 40…45 km/h.

DE ACTUALITATE:  Se SCHIMBA vremea in Romania: Care e prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here