Pamela Anderson confirma relatia cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks

0
616

Sunt cateva zile bune de cand circula zvonul potrivit caruia celebra actrita Pamela Anderson are un nou iubit. Nimic ciudat pana aici!

Se pare ca zvonurile se si adeveresc de multe ori. Pamela Anderson are o noua relatie, iar barbatul din viata ei este nimeni altul decat celebrul Julian Assange, fondatorul WikiLeaks.

Vedeta din serialul „Baywatch” a fost surprinsa de mui multe ori in Londra, la Ambasada Ecuadorului, unde este refugiat Assange, din cauza mandatului international de arestare care este emis pe numele lui.

DE ACTUALITATE:  Mihai Bendeac s-a gandit la sinucidere. „M-am trezit pe jumatate ieșit pe geam, la etajul 9”

Invitata intr-o emisiune radio, actrita a vorbit despre relatia cu Julian Assange, pe care il descrie ca fiind un barbat foate afectuos si a recunoscut ca in ultimele luni a petrecut foarte mult timp cu acestea.

 Imagini pentru pamela anderson Julian Assange„Nu a fost niciodata intentia mea ca sa devina o poveste romantica. La inceput a fost vorba de a ne uni fortele pentru a face lucruri foarte importante. Insa, se mai intampla si astfel de lucruri”, a marturisit actrita. „El este un barbat formidabil. Intotdeauna m-am gandit ca as fi fost o foarte buna Prima Doamna.”

DE ACTUALITATE:  Jennifer Lopez si Drake nu mai formeaza un cuplu

Anderson a continuat dezvaluirile, atingand si subiecte politice. „Daca ar trebui sa aleg un lider mondial cu care sa imi impartasesc viata, acesta ar fi Julian Assange”.Imagini pentru pamela anderson Julian Assange

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here