Obtinerea permisului auto in 2018: Iata ce schimbari vor avea loc!

0
565
obtinerea permisului auto categoria b 2018

Veste importanta pentru soferi! Se schimba conditiile de obtinere a permisului auto! Proiectul prevede o lista cu zeci de afectiuni medicale care i-ar putea impiedica pe soferi sa mai urce la volan, iar actul actul administrativ este acum in dezbatere publica.


Un ordin al ministrului Sanatatii stabileste ca viitorii soferi sa nu mai treaca examenul medical daca au afectiuni cardiace sau diabetice netratate. Traseul pentru obtinerea permisului de conducere ar putea trece prin cabinetul medicului cardiolog.

DE ACTUALITATE:  ANAF, super-oferta la masini confiscate. Ce poti sa cumperi cu 1.500 de lei
in ce consta fisa medicala necesara obtinerii permisului de conducere in 2018
Examen pentru obtinerea fişei medicale pentru permisul de conducere

Peste trei milioane si jumatate de romani sufera de aceste boli, care le-ar putea influenta comportamentul la volan.

Daca suferiti de boli cronice sau altfel de boli, trebuie sa veniti cu adeverinta de la medicul de familie. Daca nu, e in regula, puteti sa completati aici o declaratie pe propria raspundere. Atat de simplu se poate obtine acum o fisa medicala pentru permis.

Lucrurile s-ar putea schimba, pentru ca autoritatile vor sa le interzica celor cu diabet sau probleme cardiace netratate sa mai urce la volan. Astfel de afectiuni le pot pune viata in pericol, avertizeaza si medicii.

DE ACTUALITATE:  Cel mai valoroas instrument pe care il exploateaza producatorii jocurilor de pe telefoanele mobile: Accesul la tine

Ultimele statistici arata ca peste doua milioane de romani sufera de afectiuni cardiovasculare, in timp ce un milion si jumatate au diabet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here