Motivul pentru care Halep s-a retras din fata Nataliei Vikhlyantseva!

0
568
Britain Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis & Croquet Club, Wimbledon, England - 27/6/16 Romania's Simona Halep celebrates after winning her match against Slovakia's Anna Karolina Schmiedlova REUTERS/Tony O'Brien

Simona Halep şi-a exprimat dezamăgirea după ce vineri s-a retras înaintea sfertului de la Sankt Petersburg cu Natalia Vikhlyantseva! A 4-a jucătoare a lumii a vorbit într-o conferinţă de presă despre problema de la genunchi care a forţat-o să declare forfait.

Halep, dezamăgită la Sankt Petersburg

Halep spune că ar fi fost prea riscant să intre pe teren în meciul cu Vikhlyantseva, în condiţiile în care accidentarea la genunchi, care a supărat-o şi la Australian Open, a recidivat: „Sunt foarte dezamagită că a trebuit să mă retrag din sferturile de finală astăzi, dar genunchiul meu nu este deloc bine. Am simţit dureri şi cred ca era riscant sa joc”, a declarat sportiva de 25 de ani la o conferinţă de presă.

DE ACTUALITATE:  Simona Halep, veste EXTRAORDINARA din Dubai

Simona mai rămâne în Rusia pentru fani

În ciuda ghinionului pe care l-a avut, Simona s-a simţit bine la turneul din Sankt Petersburg, la care îşi doreşte să revină în viitor: „Vreau să mă întorc la Sankt Petersburg şi sper că data viitoare voi fi sănătosă şi voi face meciuri frumoase aici”. Halep mai rămâne în oraşul din Rusia, pentru că astăzi are programată şi o întâlnire cu fanii, după care va zbura în România pentru a se recupera înaintea meciului România – Belgia.

DE ACTUALITATE:  Ora de sport: 5 lucruri care te vor ajuta sa alergi mai bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here