Ministrul Turismului: Bugetarii vor primi vouchere de vacanta in valoare de 1.450 de lei, de la 1 iulie

0
6323
bani voucher bugetari vacante 2017

De la 1 iulie 2017, se vor acorda vouchere de vacanta pentru bugetari, in valoare de 1.450 de lei, a anuntat joi ministrul Turismului.

Ministrul Turismului a spus ca, asa cum este prevazut in programul de guvernare, voucherele de vacanta pentru bugetari vor intra in vigoare pe 1 iulie 2017.

1450 lei voucher vacanta 2017

ministrul turismului 2017

„Voucherele de vacanta nu mai sunt abrogate pana la 31 decembrie 2017, cum erau initial, ci pana la 1 iulie. La ora actuala, in lege sunt trecute sase vouchere de vacanta, fiecare avand valoarea unui salariu minim pe economie. Noi vom modifica aceasta ordonanta care prevede sase vouchere si vom introduce un singur voucher, deoarece statul roman doar atat poate suporta. Un singur voucher, avand valoarea salariului minim pe economie, si anume 1.450 de lei, a spus seful de la Turism, potrivit Agerpres.

Bogdan HossuPresedintele Confederatiei Sindicale “Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, anunta pe 25 ianuarie ca acordarea voucherelor de vacanta se va proroga doar pana la 1 iulie, apoi fiecare bugetar va primi cate un astfel de voucher care va avea valoarea unui salariu minim net garantat, de 1.450 lei. Declaratiile au fost facute in urma discutiilor avute in Comisia de Dialog Social de la Ministerul Finantelor.

DE ACTUALITATE:  10 alimente pe care trebuie sa le consumi atunci cand vrei sa slabesti sanatos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here