Michelle si Barack Obama se iubesc ca in prima zi. Schimb de mesaje romantice pe Twitter de Valentine’s Day

0
411
michelle si obama mesaje twitter

Michelle si Barack Obama formeaza un cuplu de aproape 30 de ani, insa cei doi se iubesc la fel de mult ca in prima zi a relatiei lor. Au dovedit acest lucru de Valentine’s Day cand si-au dezvaluit inca o data sentimentele.

Barack Obama a fost cel care i-a facut lui Michelle cea mai frumoasa declaratie de dragoste. ,,Happy Valentinte’s Day! De aproape 28 de ani alaturi de tine, dar intotdeauna ca la inceput”, a scris fostul presedinte pe Twitter, insotindu-si mesajul cu o fotografie cu ei la Casa Alba. Aceasta este prima postare de pe Twitter pentru Barack Obama dupa ce a parasit Casa Alba.

DE ACTUALITATE:  Alina Eremia a vizitat o rezervație de țestoase și și-a învins teama de înălțime, în Zanzibar

Michelle a reactionat imediat, scriind la randul ei: ,,Happy Valentine’s Day pentru dragostea vietii mele si partenerul meu favorit de pe insula”. Aceste randuri au fost completate de o fotografie extrem de personala, una cu picioarele lor pe plaja.

Cei doi si-au petrecut recent o vacanta de vis in Hawaii pe insula miliardarului Richard Branson, ocazie cu care Barack Obama a facut senzatie in timp ce a practicat kitesurfing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here