‘Lui Dragnea i s-a TĂIAT DIN NAS’: Cum a fost DIMINUATĂ puterea șefului PSD

0
648
Lui Dragnea i s-a TAIAT DIN NAS Cum a fost DIMINUATA puterea sefului PSD

Cristian Tudor Popescu a facut o radiografie a ultimelor evenimente care au avut loc in interiorul PSD. Jurnalistul e de parere ca modificarile guvernamentale de saptamana aceasta i-au diminuat din putere lui Liviu Dragnea in cadrul partidului. „Taierea din nas”, cum spune jurnalistul, o reprezinta numirea Rovanei Plumb in functia de ministru.

„Are o singura semnificatie aceasta operatiune: i s-a taiat din nas domnului Dragnea in partid. In clipa in care doamna Rovana Plumb este numita ministru in acest guvern, dupa ce a fost tinuta pe dinafara – va amintiti privirea ei, in spate, in timp ce era prezentat domnul Grindeanu, noul prim-ministru, de catre domnul Dragnea”, a spus Cristian Tudor Popescu.

DE ACTUALITATE:  Liviu Dragnea, ATAC INCENDIAR la unii miniștrii și colegii de la ALDE: 'Cine merge cu mine e curajos, cine nu, e laș și fricos'

Jurnalistul a amintit ca Rovana Plumb a concurat cu Liviu Dragnea pentru sefia partidului dupa plecarea lui Ponta, iar Liviu Dragnea a castigat cu o mare majoritate.

„Prezenta doamnei Rovana Plumb in Guvern este taierea din nas a domnului Dragnea, care capatase proportii colosale in partid. Cum se spune, nu i se mai ajungea cu prajina la el. I s-a redus din elanul ceausist pe care il avea de a fi sef absolut – a si fost, pentru scurta vreme – dupa alegeri. CU aceasta remaniere i se spune: bai, nu poti sa-ti pui in Guvern chiar toti lacheii, mai venim si noi de la partid cu alte persoane”, a adaugat Cristian Tudor Popescu.

DE ACTUALITATE:  SFIDARE la nivel inalt. Marine Le Pen A REFUZAT sa poarte valul islamic in Liban - FOTO

Noii ministri din Guvernul Sorin Grindeanu au depus astazi juramantul. Este vorba despre Tudorel Toader la Justitie, Mihai Tudose la Economie, Alexandru Petrescu la IMM-uri si Rovana Plumb la Fonurile Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here