Liviu Dragnea, ATAC INCENDIAR la unii miniștrii și colegii de la ALDE: ‘Cine merge cu mine e curajos, cine nu, e laș și fricos’

0
451
dancila-dragnea-1000x600

Liviu Dragnea a criticat dur anumiți membri din Guvernul Viorica Dăncilă, fără a le da numele, dar și colegii din coaliția de guvernare. Dragnea i-a numit ”lași și fricoși”, la Antena 3, pe cei care nu au curajul să meargă cu el.

”Eu nu am nicio ezitare. Eu merg înainte fără ezitare. Cei care vor dori să meargă cu mine vor fi oameni curajoși. Cei care nu vor dori să meargă cu mine înseamnă că vor fi niște lași, niște fricoși. Aici nu e vorba de mine. Eu sunt o țintă importantă, care o dată dată la o parte poate să înceapă principiul dominoului. Le mulțumesc tuturor (parlamentarilor – n.r.), public, pentru puterea și curajul de care au dat dovadă în aceste luni. Au rezistat la amenințări, la jigniri, la îmbrânceli, la amenințări. Și deputații, și senatorii PSD. Public le exprim respectul meu pentru tot ceea ce au făcut, pentru că împreună am reușit să adoptăm ceea ce părea imposibil – modificarea legilor Justiției și a codurilor. Părea imposibil.

DE ACTUALITATE:  Presa internaţională vorbeste despre cele mai mari proteste din România de la Revoluţia din 1989

Dacă Guvernul, premierul, membrii cabinetului, partenerii de coaliţie vor avea acest curaj, să facem tot ce ne-am angajat. Este pentru prima data când avem șanse reale să punem în practică un program de guvernare complet, nu bucățele, să nu mai lăsăm loc de șantaj. Nu poți să faci orice acțiune politică gândindu-te câte procente fac astea. Putem avea costuri de imagine, dar la finalul mandatului toate lucrurile bune se vor vedea.

DE ACTUALITATE:  Un alt secretar de stat a demisionat dupa doar 18 zile de la numirea in functie!

Ce probleme să avem: ne pot omorî? Nu. De ce să continuăm așa când putem schimba? Vrem o țară ca afară, dar nu vrem una total schimbată?

Putem face asta dacă și membrii Guvernului au curaj, unii dintre ei, care ori au interese personale, ori sunt incapabili.”, a precizat Liviu Dragnea.

Toate detaliile pe: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here