Liberalul Ovidiu Raetchi, atac la Gabriela Firea: ‘Sa spuna public care sunt proiectele’

0
824
Liberalul Ovidiu Raetchi atac la Gabriela Firea Sa spuna public care sunt proiectele

Deputatul liberal Ovidiu Raetchi a afirmat ca, intr-un an de mandat, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu a realizat nimic in chestiunea transportului public, ci doar a facut ping- pong cu declaratiile privind RATB. Raetchi i-a cerut lui Firea sa spuna care dintre promisiunile pe care le-a realizat mai sunt valabile si care este termenul real pentru indeplinirea lor:

„In urma cu un an, Gabriela Firea promitea o „revolutie” in chestiunea transportului public, ale carei rezultate urmau sa fie vazute doar in sase luni. Intre timp, primarul general a facut doar zeci de declaratii, o parte dintre ele contradictorii si niciun termen nu a fost respectat. Practic, un sfert din mandatul de primar general al Gabrielei Firea a fost consumat, dar fara nicio realizare: in realitate, traficul din Bucuresti este mai dificil si mai lent decat in anii precedenti – desi este greu de crezut ca un regres a putut fi posibil. Zecile de promisiuni au fost abandonate, amanate, modificate, printre care: transportul public gratuit, renuntarea la achizitionarea de autobuze second-hand, anuntul achizitionarii de autobuze noi, introducerea de benzi unice si modificarea termenelor, introducerea transportului RATB in Ilfov, dotarea autobuzelor cu aer conditionat, introducerea de wireless gratuit in mijloacele de transport in comun, achizitionarea de autobuze electrice, construirea de parcari la intrarea in Bucuresti, un sistem de semaforizare inteligenta pentru toate intersectiile din Capitala. Este sfidator modul in care Gabriela Firea trateaza o problema atat de serioasa precum transportul public: aceasta abordare este teatru de revista, nu administratie”.

Raetchi a amintit ca ieri, viceprimarul Capitalei a anuntat ca in 2017 vor fi cumparate doar 2 tramvaie si 10 autobuze: „Promisiunile primarului general in privinta transportului public bucurestean reprezinta o gluma proasta: cum sa spui, in repetate randuri, ca vei achizitiona sute de autobuze noi sau second-hand si sa aflam de la viceprimarul PSD al Capitalei ca anul acesta vor fi cumparate doar 2 tramvaie si 10 autobuze? Este important ca Gabriela Firea sa ne spuna urgent care dintre promisiunile pe care le-a realizat mai sunt valabile si care este termenul real pentru indeplinirea lor”, se anunta intr-un comunicat de presa.

DE ACTUALITATE:  Gabriela Firea a anuntat MUTAREA ANULUI in sport: Cea mai buna handbalista a lumii a semnat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here