miercuri, iulie 8, 2020
Acasă Tehnologie Gadget-uri Iubita n-are cum sa te prinda! A aparut aplicatia care iti sterge...

Iubita n-are cum sa te prinda! A aparut aplicatia care iti sterge amantele din telefon

0
588
aplicatie sterge apeluri si mesaje de la amanti
Peste 10.000 de oameni din toata lumea au descarcat aplicatia la cateva zile de la lansarea ei.

Cei care au telefoane cu sistemul de operare Android pot sa isi instaleze o aplicatie care ii scapa de probleme acasa. „Cate” (Call and Text Eraser) sterge pur si simplu mesajele si apelurile dubioase, cu ajutorul unei simple apasari de buton.

Pentru cei care isi pun aceasta intrebare, aplicatia poate scapa de toate informatiile personale de telefon, iar numele amantului sau al amantei nu se afiseaza niciodata pe ecran in cazul unui apel telefonic, scrie Telegraph.

DE ACTUALITATE:  Vrei sa castigi bani cantand la nunti? Ce trebuie sa stii

Aplicatia de Android poate fi chiar configurata sa stearga un mesaj prin simpla miscare a telefonului. Totusi, acest mesaj poate fi recuperat ulterior.

Daca iti faci griji ca partnerul tau va fi mirosi ca ti-ai instalat aplicatia, n-ai de ce sa te temi. Pe ecranul telefonului nu va fi nicio iconita care sa te dea de gol.

Culmea este ca nu barbatii sunt cei care s-au inghesuiat sa o foloseasca. 70% dintre descarcari au fost facute de femei. Aplicatia costa 3,70 dolari si a fost inventata de un politist din Statele Unite ale Americii. Ea a fost creata pentru a proteja oficialii statului si oamenii de afaceri, insa poate fi folosita cu succes si in cuplu.

DE ACTUALITATE:  Pleci la drum lung? Cum iti pregatesti automobilul pentru o calatorie fara peripetii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here