Florin Iordache a demisionat, joi, din functia de ministru al Justitiei

0
465
florin iordache

Florin Iordache si-a anuntat demisia, joi, din functia de ministru al Justitiei. El va ramane parlamentar.

„De cand am venit la Ministerul Justitiei, mi-am propus si am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente si destul de sensibile. Asa cum ati vazut si dumneavoastra, toate initiativele asumate sunt legale si constitutionale. Proiectele propuse s-au aflat in dezbatere publica, organizata de Ministerul Justitiei, iar acum sunt in dezbatere parlamentara. Cu toate acestea, pentru opinia publica nu a fost suficient, drept pentru care am hotarat sa imi inaintez demisia din functia de ministru al Justitiei”, a declarat Florin Iordache.

DE ACTUALITATE:  Donald Trump îi ţine în SUSPANS pe liderii instituţiilor europene

florin iordache

Miercuri, premierul Sorin Grindeanu a informat ca va anunta decizia sa in privinta lui Florin Iordache dupa sedinta de joi a Guvernului.

„O sa am o discutie cu dansul in seara asta sau maine dimineata, iar maine, dupa sedinta de Guvern, maine dupa-masa, o sa va anunt ce decizie am luat. (…) Decizia mea e luata”, a spus Grindeanu.

El a aratat ca a avut discutii si cu reprezentantii PSD cu privire la situatia ministrului Florin Iordache.

„Este un Guvern (…) politic, dar exista momente in care fiecare dintre noi trebuie sa luam decizii. Am avut discutii cu liderii politici. Liderii politici si-au spus – (…) unii dintre ei – punctul de vedere. (…) Aceasta prima discutie pe care o astept din partea domnului Iordache, de data asta mai mult si pe ceea ce s-a intamplat prin decizia Curtii Constitutionale si pe ceea ce se va intampla si maine, dar nu schimba in niciun fel decizia”, a precizat premierul.

DE ACTUALITATE:  ULTIMA ORA: Schimbari de ministri in Guvernul Grindeanu, aprobate de Iohannis

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here