FACEBOOK: Mark Zuckerberg a anuntat, OFICIAL, introducerea butonului DISLIKE

0
305

Miliardarul Mark Zuckerberg si angajatii acestuia au decis sa faca o schimbare majora la facebook. Este vorba despre o noua optiune care urmeaza sa fie inclusa in meniul retelei de socializare. Facebook va avea optiunea ,,dislike”. Aceasta va fi valabila, initial, la un numar mic de utilizatori, potrivit Independent.

Butonul de ,,dislike „(,,nu-mi place”) este in perioada de proba, in urma numarului mare debuton dislike facebook cereri. In ultimii ani, Facebook a primit multe cereri de introducere a acestei functii. Reteaua de socializarea a ignorat cererile pentru a evita hartuirea in randul tinerilor, dar si pentru ca brandurile populare ar avea de pierdut, conform Digi 24. Facebook considera acest buton, introdus recent, mai degraba ca un ,,nu” si este testat pentru a se vedea daca reactia este de ajutor intr-o conversatie de grup cand e nevoie sa votezi, de exemplu.

DE ACTUALITATE:  Pasajul Domnesti, gata in doi ani! Asta promite CNAIR, dupa ce a semnat contractul pentru constructia acestuia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here