Duminica Ortodoxiei, sarbatorita prin procesiuni cu icoane in Bucuresti. Trafic restrictionat

0
338

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata si duminica, pe strazile adiacente Gradinii Icoanei pentru a permite desfasurarea manifestarii cultural-religioase „Duminica Ortodoxiei”, informeaza Agerpres.

Potrivit unei informari a Brigazii Rutiere, sambata, intre orele 15,00 si 21,00 circulatia va fi restrictionata pentru procesiunea religioasa care va avea loc pe traseul str. Icoanei – str. I. L. Caragiale – str. Polona – str. Pictor Arthur Verona – Parcul Icoanei.

Duminica, intre orele 11,00 – 16,00 vor fi din nou restrictii de circulatie, procesiunea urmand sa aiba loc pe traseul str. Icoanei – str. I. L. Caragiale – str. Polona – str. Pictor Arthur Verona – Parcul Icoanei.

DE ACTUALITATE:  Elevii revin in BANCI: CAND vor avea din nou vacanta

Deplasarea participantilor se va face pe partea carosabila, cu restrictionarea traficului rutier si inchiderea temporara a circulatiei pe aceste strazi.

duminica ortodoxiei

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule, pe cat posibil, in perimetrul adiacent locului de desfasurare a evenimentului, sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de locul de desfasurare a evenimentului, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere, sa reduca viteza atunci cand trec pe langa participanti.

DE ACTUALITATE:  HAOS in Bucuresti, dupa vacanta copiilor: 10 semafoare sunt defecte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here