CSM Bucuresti, la o semnatura de aducerea unei duble campioane olimpice

0
650
CSM Bucuresti, la o semnatura de aducerea unei duble campioane olimpice

CSM Bucuresti continua demersurile pentru formarea unei echipe de handbal si mai puternice pentru sezonul viitor, iar acum se afla in negocieri foarte avansate cu norvengianca Marit Malm Frafjord, in varsta de 31 de ani. Clubul bucurestean doreste sa aduca pivotul lui Larvik pentru a nu ramane descoperit in acea zona.

In anumite conditii, campioana Europei risca sa ramana intr-o singura jucatoare pe respectivul post.

Profesionista desavarsita, Oana Manea si-a anuntat clubul ca isi doreste un copil si, daca va ramane insarcinata, va dori sa pastreze copilul, caz in care isi va intrerupe cariera.

DE ACTUALITATE:  Cristina Neagu a explicat de ce a ales oferta lui CSM Bucuresti

De asemenea, Cristina Nan, operata la genunchi, termina contractul in vara si a anuntat ca va pleca in alta parte pentru a putea juca meci de meci si a-si reveni din punct de vedere fizic. Asa ca echipa se poate baza suta la suta doar pe bielorusa Anastasia Lobach, ceea ce ar fi putin pentru o echipa cu obiectivele CSM-ului.

Apropo de Manea, bucurestenii au si exemplul celor de la Gyor, care s-au trezit in mijlocul sezonului cu informatia ca Heidi Loke e insarcinata, astfel ca nu s-au mai putut baza pe ea.

DE ACTUALITATE:  Diego Maradona va lucra pentru FIFA

Frafjord are o carte de vizita de-a dreptul impresionanta, pe masura unei echipe nationale de talia Norvegiei:

  • dublă campioană olimpică, 2008, 2012
  • medalie de bronz, 2016
  • campioană mondială, 2011
  • medalie de argint, 2007
  • medalie de bronz, 2009
  • cvadruplă campioană europeană, 2006, 2008, 2010, 2016
  • medalie de argint, 2012

Pentru Frafjord ar fi prima iesire din Scandinavia. Pana acum a evoluat doar la formatii din Norvegia si, intr-o perioada, in Danemarca, la Viborg, intre 2010 si 2014.

DE ACTUALITATE:  Fanii lui Dinamo, deloc impresionati de numirea lui Contra. Cati fani vor fi diseara pe National Arena

Din vara, la formatia bucuresteana va veni si Cristina Neagu, in timp ce Isabelle Gullden, Gnonsiane Niombla, Camille Ayglon Saurina, Line Jorgensen si Jelena Grubisic si-au prelungit contractele. Din pacate, vor pleca de la echipa Linnea Torstenson si Carmen Martin, care au semnat cu formatia franceza Nice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here