Cel mai valoroas instrument pe care il exploateaza producatorii jocurilor de pe telefoanele mobile: Accesul la tine

0
339
Star Wars Galaxy of Heroes

Jocul video ”Star Wars: Galaxy of Heroes” termite frecvent notificari pe smartphone-urile jucatorilor, in unele cazul chiar si de mai multe ori pe zi, incercand sa-i convinga pe acestia sa deschida aplicatia pentru a se lupa cu Han Solo, Rey sau alte personaje faimoase ale jocului, scrie The Wall Street Journal.

Strategia folosita de ei functioneaza astfel incat jucatorii si-au petrece in medie 162 de minute pe zi utilizand aplicatia in primele sase luni ale acestui an, potrivit datelor Electronic Arts. In mod obisnuit, oamenii isi petrec aproximativ 45 de minute pe zi jucandu-se jocuri pe telefoanele mobile, estimeaza firma de cercetare EEDAR.

DE ACTUALITATE:  Skoda Octavia facelift va primi noul motor pe benzină de 1.5 litri utilizat de Volkswagen Golf 7 facelift

In timp ce majoritatea jocurilor pot fi accesate gratuity, dezvoltatorii au mai multe metode prin care ii atrag pe oameni sa cheltuie bani. De exemplu, ei platesc pentru a trece de anumite nivele care au un grad ridicat de dificultate.

Cu cat oamenii se implica mai mult in joc, cu atat au tendinta de a-si “deschide” portofelele, spune Mike Hickey, analist in domeniul tehnologiei de la Benchmark.

Una peste alta, piata jocurilor de pe telefoanele mobile va ajunge la 42% veniturile jocurilor video a caror valoare se ridica acum la 108,9 miliarde de dolari in acest an, in crestere cu 7,8% fata de 2016 si 54% fata de 2012, in perioada in care jocurile gratuite au devenit populare, potrivit Newzoo BV.

DE ACTUALITATE:  Iubita n-are cum sa te prinda! A aparut aplicatia care iti sterge amantele din telefon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here