Bugetul Ministerul Sănătăţii, adoptat în forma propusă de minister

0
363
imagine spital

Bugetul Ministerul Sănătăţii a fost adoptat duminică de comisiile reunite de Buget, în forma propus de Guvern, a declarat ministrul Florian Bodog.Imagini pentru Ministerul Sănătăţii

”Au înţeles filosofia pe care s-a construit bugetul Ministerului Sănătăţii şi al Casei de Asigurari de Sănătate, bugetul a fost aprobat în forma propusă de noi şi eu sper că lucrurile vor merge bine. Măsurile prevăzut şi angajate pentru trimestrul unu sunt finalizate”, a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, la ieşirea din sala de şedinţă.

DE ACTUALITATE:  Specialistii avertizeaza: Unele alimente pe care le consumi ZILNIC, te pot imbolnavi de cancer la plamani

Florina Bodog a afirmat că săptămâna aceasta intră în vigoare şi HG privind actualizarea listei de mediamente compensate.

‘Ultimul act normativ intră în această săptămână, este Hotărârea de Guvern privind actualizarea listei de medicamente compensate, iar actul normativ cu privire la ieftinirea medicamentelor este în transparenţă decizională”, a precizat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here