Angelina Jolie a vorbit pentru prima data despre despartirea de Brad Pitt! Actrita a izbucnit in lacrimi: ”A fost extrem de dificil”

0
432
Angelina Jolie a vorbit pentru prima data despre despartirea de Brad Pitt Actrita a izbucnit in lacrimi A fost extrem de dificil

Angelina Jolie (41 de ani) a vorbit pentru prima oara, intr-un interviu acordat BBC, despre despartirea de sotul ei, Brad Pitt. Actrita a marturisit ca a trecut printr-o perioada extrem de dificila, insa ea si Brad vor fi mereu o familie.

Angelina Jolie se afla in aceasta perioada in Cambodgia impreuna cu cei 6 copii, unde isi promoveaza noul film, noteaza Daily Mail. Ea a acordat un interviu jurnalistilor de la BBC News, insa nu a dorit sa ofere mai multe detalii despre separarea de sotul sau, Brad, fiind inca vizibil afectata de acest subiect.

DE ACTUALITATE:  Pamela Anderson confirma relatia cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks

Mai mult de atat, Jolie a izbucnit in lacrimi atunci cand a fost intrebata despre viata ei personala.

’’Nu vreau sa vorbesc prea mult despre asta, in afara de faptul ca a fost o perioada foarte dificila. Suntem si vom fi mereu o familie. A fost foarte greu. Multa lume se afla in aceasta situatie. Intreaga mea familie a trecut printr-un moment greu. Eu ma concentrez acum pe copiii mei, pe copiii nostri. Ma adaptez pentru a gasi o cale prin care sa ma asigur cumva ca asta o sa ne faca mai puternici si mai apropiati’’, a dezvaluit actrita, vizibil afectata de divort.

DE ACTUALITATE:  Cristiano Ronaldo si Angelina Jolie vor juca intr-un serial turcesc despre criza refugiatilor

S-au despartit dupa 12 ani de relatie

angelina-si-brad-impreuna

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au despartit la sfarsitul lunii septembrie 2016, dupa 12 ani de relatie. Motivul invocat la divort a fost un presupus incident petrecut in avionul lor personal, cand actorul ar fi fost agresiv verbal si fizic cu unul dintre copii. Dupa ce Angelina Jolie i-a intentat divort, cei doi actori au inceput o adevarata lupta pentru obtinerea custodiei celor 6 copii ai cuplului: trei naturali si trei adoptati.

DE ACTUALITATE:  Lady Gaga a făcut spectacol în pauza Super Bowl (Foto)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here