Alina Eremia a vizitat o rezervație de țestoase și și-a învins teama de înălțime, în Zanzibar

0
565
alina eremia zanzibar

Alina Eremia a vizitat o rezervație de țestoase, în vacanța petrecută în Zanzibar. În cele zece zile petrecute departe de casă, Alina a vizitat locuri dintre cele mai frumoase, a practicat sporturile nautice și a vizitat rezervația de broaște țestoase din Prison Island.

“Țestoasele sunt donate de insula Seychelles pentru insula Prison Island, iar cea mai bătrână dintre ele are 192 de ani”, spune Alina. De asemenea, în Zanzibar, jurata de la “Next Star” a făcut parasailing pentru prima oară, “Mi-am învins frica de înălțime, a fost o senzație minunată”, mai spune ea.

DE ACTUALITATE:  Gemenele Olsen au o sora la fel de frumoasa ca ele. Cat de bine arata Elizabeth

Alina Eremia a fost impresionată de tot ceea ce a văzut în acest arhipelag situat lângă coasta de est africană. “Cel mai mult mi-au plăcut cultura lor și limba, care este melodioasă. M-au impresionat Stonetown și peisajele de aici care sunt absolut superbe”, mai spune jurata care-și dorește ca viitoarea sa destinație de vacanță să fie Cuba. Alina Eremia a slăbit în ultimul hal, iar dovada stă în ultima imagine postată de aceasta pe contul de socializare. Vedeta și-a speriat fanii care au sfătuit-o să se oprească din exercițiile fizice.

DE ACTUALITATE:  Casa artistei Alanis Morissette, pradata de hoti. Acestia au furat bijuterii si bunuri in valoare de 2.000.000 $

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here