Ai aflat? In august, Gothaer desfasoara campania „Luna autoturismelor de familie”!

0
380
gothaer

Nu reprezinta pentru nimeni un mare secret faptul ca masina reprezinta o achizitie importanta, indispensabila in ziua de azi. Iata de ce este esential sa te asiguri, in permanenta, ca poti circula fara grija la volanul ei, ca iti iei toate masurile de precautie pentru a preintampina evenimentele neplacute, care se pot ivi chiar atunci cand te astepti mai putin.

gothaer

In mod cert, nu iti doresti sa te confrunti cu dificultati in timpul unei calatorii cu masina, mai ales atunci cand te indrepti catre o destinatie turistica alaturi de cei dragi. De aceea, luna aceasta, profita de campania desfasurata de Gothaer pentru asigurarea CASCO Masina Mea. Inca mai ai timp pana pe 31 august 2017 sa inchei polita de asigurare CASCO si sa te bucuri de o reducere de 15% din prima de asigurare.

DE ACTUALITATE:  5 greseli pe care le faci cand esti la dieta. Afla care sunt si evita-le

Asadar, intra pe site-ul Gothaer.ro si descopera termenii si conditiile incheierii politei de asigurare cu valabilitate de un an. Nu mai sta pe ganduri si alege sa fii mai asigurat decat crezi, cu Gothaer, in „Luna autoturismelor de familie”! Asadar,  afla oferta la Casco pentru luna august de la Gothaer, din cele ce urmeaza.

Cele mai frecvente 3 intrebari si raspunsuri despre aceasta campanie:

  1. Cine poate beneficia de campania „Luna autoturismelor de familie” de la Gothaer?

Poti profita de reducerea de 15% din prima de asigurare daca ai un automobil tip autoturism, marca Skoda, Nissan, Kia, Hyundai, Honda, Toyota, Mercedes Benz, Land Rover, VW, cu valoare de nou: max 80.000 Euro. Indiferent ca esti persoana fizica ori juridica, acceseaza site-ul si ia-ti polita CASCO de la Gothaer.

  1. Ce acoperiri include oferta aceasta?

Oferta include 3 acoperiri esentiale pentru polita TA de asigurare: „AVARII” + „FURT” + „VANDALISM”. Bineinteles, daca doresti si alte acoperiri poti discuta cu reprezentantii Gothaer pentru a le include separat si la un cost suplimentar in asigurare.

  1. Care sunt restrictiile privind fransiza?
DE ACTUALITATE:  Turistii care vin in Romania au nemultumiri cu privire la serviciile din pensiuni

Gothaer vine cu o veste buna pentru tine! Asigurarea CASCO Masina Mea NU are restrictii in ceea ce priveste nivelul fransizelor inscrise in polita.

Grabeste-te sa prinzi Campania „Luna autoturismelor de familie” de la Gothaer pana pe 31.08.2017, ora 24:00! Alege sa fii complet asigurat si bucura-te si de reducerea de 15% din prima de asigurare, oferita cu aceasta ocazie de Gothaer!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here