Advertisment oficial dat de Donald Trump catre regimul islamist!

0
509

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a transmis un nou avertisment Iranului, acuzând regimul islamist de la Teheran că „nu va fi atât de amabil” cum a fost predecesorul său, Barack Obama.

Donald Trump avertizează Iranul să înceteze „jocul cu focul” (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

„Iranul practică jocul cu focul, nu apreciază cât de amabil a fost preşedintele Barack Obama cu ei. Dar eu nu voi fi aşa!”, a transmis vineri Donald Trump prin Twitter.

DE ACTUALITATE:  Donald Trump îi ţine în SUSPANS pe liderii instituţiilor europene

Iranul a fost „avertizat oficial” în legătură cu testul balistic, afirma joi preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, transmiţând Teheranului că trebuia să fie recunoscător pentru acordul nuclear.

„Iranul a primit un avertisment oficial după efectuarea testului balistic. Iranienii ar fi trebuit să fie recunoscători pentru acordul teribil pe care Statele Unite l-au semnat cu ei! Iranul era în ultima fază, gata de colaps înainte de a veni Statele Unite să le ofere asistenţă sub forma acordului nuclear: 150 de miliarde de dolari”, a subliniat Trump.

DE ACTUALITATE:  Melania Trump a stralucit la propriu: Prima aparitie SINGURA ca Prima Doamna/VIDEO

Iranul a reacţionat, catalogând „redundante”, „lipsite de fundament” şi „provocatoare” avertismentele lansate de Statele Unite.

Marile puteri din grupul P5+1 (SUA, Marea Britanie, Rusia, China, Franţa şi Germania) au semnat acordul nuclear cu Iranul în 2015, dar documentul a fost criticat dur atât de Israel, cât şi de noul preşedinte al SUA, Donald Trump.

sursa:Mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here