7 sfaturi ca să decorezi casa simplu, rapid şi ieftin

0
523
decorare apartament

Să decorezi locuinţa nu trebuie să fie o muncă istovitoare şi care să-ţi facă gaură în buget. Poţi opta pentru schimbări mici dar de mare efect. Uite cum să dai o nouă faţă încăperilor simplu, rapid şi ieftin!

1. Cameră cu cameră  – În fiecare cameră trebuie să se regăsească o altă atmosferă. De exemplu, dormitorul ar trebui să-ţi dea senzaţia de căldură, confort şi relaxare, iar pentru asta vei avea nevoie de obiecte de mobilier clasice, tradiţionale şi o zugrăveală în tonuri calde de crem, maro, bej, galben pal. În living însă culorile pot fi mai vesele, mai vii, iar mobilierul modern sau chiar cu accente futuriste.

DE ACTUALITATE:  5 trucuri ca sa transformi baia intr-o camera pentru relaxare!

cum decorezi apartamentul

2. Tablourile – Dacă în locuinţa ta nu se regăsesc tablouri, ar trebui să te gândeşti la această variantă de decor. Ne refem la tablouri ce reprezintă imagini moderne, nu picturi în acuarelă sau ulei.

decorarea apartamentului

3. Culorile – Camerele trebuie zugrăvite în culori asemănătoare. Nu este indicat ca în living să zugrăveşti în portocaliu, în dormitor să ai verde, pe hol – albastru şi în bucătărie roşu. Nuanţele trebuie să fie din acceaşi paletă de culori în tonuri mai închise sau mai deschide. Poţi opta şi pentru culori complementare. Important este să existe un echilibru cromatic, casa ta să fie un tot unitar.

DE ACTUALITATE:  Gradinarit: TOP 3 lucruri care iti USUREAZA munca

decorare casa

4. Simplitate – Nu decora locuinţa cu foarte multe obiecte de mobilier sau decoraţiuni interioare. Cu cât spaţiul este mai liber şi mai degajat, cu atât locuinţa ta va da impresia că este mai mare, curată şi aerisită.

interior apartament

5. Rearanjarea mobilierului – Dacă simţi nevoia unei schimbări dar nu vrei să cumperi nimic în plus, poţi rearanja obiectele de mobilier din camere. Dă o nouă faţă locuinţei tale fără a cheltui vreun ban!

DE ACTUALITATE:  Incalzirea ideala pe timpul iernii

interior-casa

6. Zugrăveşte – Asta nu înseamnă să-ţi transformi locuinţa într-un şantier! Poţi vopsi ramele ferestrelor dacă acestea sunt din lemn, uşile sau poţi vărui un perete, o grindă sau un stâlp. O pată de culoare proaspătă va schimba radical înfăţişarea încăperii respective.

decorare locuinta

7. Montează oglinzi – Oglinzile se montează mai ales în camerele mici pentru a da senzaţia unui spaţiu mai mare. De asemenea, se montează lângă geam sau în faţa geamului pentru a lumina şi mai mult încăperea.

decor interior

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here