5 accesorii ce definesc un barbat elegant

0
380

Accesoriile completeaza orice tinuta, asigurandu-i un plus de eleganta si conferindu-i o tusa personala, inedita chiar si celui mai banal outfit. Asa cum pentru femei, aceste piese reprezinta un element foarte esential al garderobei lor si pentru barbati accesoriile ocupa un loc destul de important.

Descopera care sunt obiectele ce nu trebuie sa lipseasca niciunui barbat!

  • Accesoriile pentru fumatori

Un barbat elegant va dori mereu sa isi conserve imaginea pana in cele mai mici aspecte, de aceea va acorda atentie deosebita chiar si celor mai mici detalii. Cu atat mai mult, un barbat care vede fumatul ca pe un mod de a se elibera, de a se exprima, accesoriile vor face diferenta. Daca eleganta si rafinamentul sunt trasaturile ce te definesc si iti doresti sa ai in colectia ta accesorii inedite, vezi brichetele Pierre Cardin si achizitioneaza unul din modele deosebite ale acestui brand ce va accesoriza cu success orice tinuta ai purta. Oricat poate parea de neinsemnat acest obiect, el va face intotdeauna diferenta dintre un barbat atent la detalii si unul care nu este atat de interesat de imaginea lui.

DE ACTUALITATE:  Tendintele modei pentru femei in primavara - vara 2017!

Iar daca esti un barbat ce prefera accesoriile deosebite, excentrice, afla mai multe despre experienta fumatului pe care ti-o ofera folosirea unei pipe. Un astfel de accesoriu, nu numai ca denota eleganta si bun gust, dar este detaliul care nu va trece neobservat, iar tu vei fi apreciat de cei din jur.

  • Ceasurile

Poate unul dintre cele mai intalnite accesorii barbatesti, ceasul nu este numai practic, ci poate fi privit si ca pe o bijuterie, fiind unul dintre cele mai elegante detalii pe care un barbat le poate utiliza. In prezent, sunt diverse variante de modele, ce pot fi adaptate atat unor tinute clasice, cat si unor outfituri casual sau chiar sport. Tehnologia a evoluat, nu numai din punct de vedere al designului, ci si al functiilor pe care le poate indeplini un ceas. Daca in trecut, ceasul era utilizat pentru a contoriza trecerea timpului, in zilele noastre, un ceas poate tine la curent purtatorul cu privire la cele mai importante informatii de care are nevoie. Exista modele ce pot fi compatibile cu smartphone-urile, usurand accesul la folosirea aplicatiilor de pe telefonul mobil, inlocuind chiar utilizarea gadgetului.

  • Cravatele

Un accesoriu considerat eminamente elegant, cravata este simbolul oricarui barbat rafinat, care doreste sa aiba un look impecabil. Inca din antichitate, egiptenii isi legau in jurul gatului bucati dreptunghiulare de postav, considerate accesorii obligatorii pentru definirea statutului social. Pana in secolul al XX –lea, cravata nu reprezenta un real interes, fiind folosita doar pentru ocaziile de gala, dar a reusit sa isi impuna un anumit statut ulterior, devenind un standard vestimentar. In prezent, nu mai este folosita cu atata rigurozitatea si frecventa, fiind purtata mai mult la evenimentele importante ce presupun un dress code.  De asemenea, se poate observa o evolutie din punctul de vedere al designului, deoarece numarul de modele si de culori a crescut considerabil fara de secolele trecute.

  • Butonii

Sunt unele dintre acele accesorii obligatorii unei tinute barbatesti elegante, alaturi de ceas, cravata si acul de cravata. Butonii reprezinta cel mai clar semn ca un barbat este preocupat de detalii si isi doreste sa afiseze o imagine de un rafinament impresionant. Cu toate ca sunt obiecte de mica dimensiune, butonii pot fi asortati gresit tinutelor, mai ales in ceea ce priveste materialul din care sunt confectionati. Nu uita ca niste butoni din material textil ar trebui mai degraba asortati cravatei si utilizati intr-un cerc mai restrans, intim, in timp ce, pentru ocaziile importante, in care imbraci un frac, ori un costum deosebit, butonii ar trebui sa fie metalici, de culoare aurie sau argintie si sa aiba o gravura discreta, care sa nu iasa in evidenta.

  • Curelele

Desi multe persoane le privesc stric ca pe niste obiecte ce au doar functionalitatea practica de a sustine, curelele reprezinta mai mult decat atat. Ele sunt accesorii care pot scoate un outfit din banalitate. Modelele de curele si materialele din care sunt confectionate sunt diverse, insa un barbat elegant ar opta mai degraba pentru o curea din piele, intr-o culoare neutral, universala, care sa se integreze cu success in mai multe tinute.

DE ACTUALITATE:  5 trucuri pe care trebuie sa le cunoasca o femeie moderna!

Tu cate dintre aceste accesorii detii si pe care le consideri a fi simbolul necesar al unui barbat elegant?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here